Pečenje i kuhanje na pari

Pečenje i priprema na pari nikad nisu bili jednostavniji. Parne pećnice iz naše ponude olakšavaju vam pripremu jela. Kuhanje i pečenje na pari poznati su kao osjetljivi i dugotrajni procesi koji imaju cijeli niz prednosti. Kako bi hrana zadržala svoja prirodna svojstva potrebno ju je kuhati kratko i sa što manje intervencija drugim dodacima. Kuhanjem na čistoj vodenoj pari dobivate optimalno kuhanu namirnicu koja zadržava vitamine, minerale i ostale hranjive tvari.

Aparat za pečenje na paru izgleda kao klasična pećnica uz mogućnost dodatka pare. Jednostavno dodate vodu u spremnik koji je predviđen za to i odaberete opciju dodavanja pare. Pećnica na paru idealan je dodatak vašem domu zbog svojih brojnih prednosti. Pečenje kruha na pari je jednostavnije jer para pospješuje aktiviranje kvasca. Pečenje mesa na pari meso čini još mekšim. U parnoj pećnici možete postići hrskavost kruha, mekoću i okus mesa i pjenaste teksture kolača koje nije jednostavno postići u običnim pećnicama za pripremu hrane.

Uređaj za kuhanje na pari ovom jedinstvenom postavkom olakšava zadržavanje hranjivih tvari, vitamina i prirodnih sokova iz namirnica.

Aparat za kuhanje na pari dolazi uz cijeli niz modernih prednosti koje će vam promijeniti doživljaj kuhanja. Pojačan okus jela, bolja tekstura i postizanje hrskavosti i mekoće jela kao iz restorana ili pekare.

Kuhanje na pari novi je trend – zdravi i ukusni obroci kao iz restorana na vašem stolu!

Pečenje i priprema na pari uz parne uređaje za kuhanje iz naše ponude postat će vam svakodnevica. Uvedite zdrave navike uz uređaje vrhunske tehnologije i promjene će biti jednostavne. Ulijete vodu u spremnik, pritisnete dugme za dodavanje pare prilikom kuhanja i to je sve!

Kuhate jednako kao i prije no razlika u gotovom jelu je ogromna! Vaša jela će zadržati sve hranjive tvari koje su potrebne organizmu za pravilan rast i razvoj te zdravlje dok će istovremeno biti ukusna, hrskava, sočna i lagana kao iz najfinijeg restorana.

Parne pećnice se same čiste! Pirolitičko čišćenje sve nečistoće pretvara u sitne čestice praha koje jednostavno obrišete kada je proces završen. Nema otrovnih sprejeva za čišćenje, dugotrajnog struganja i ribanja. Uključite samočišćenje, obrišite kada je gotovo i to je sve!

Pečenje i priprema na pari – promjena potrebna svakom domu!

Promjene nikad nije bilo jednostavnije uvesti u svakodnevicu.

Isprobajte nešto novo i jednostavno što će utjecati na vaše zdravlje ali i doživljaj hrane – isprobajte aparat za pečenje na paru.

Parna pećnica – iskustva – provjerite zašto je sve veća popularnost parne pećnice i prednosti kuhanja na pari! Pećnice s dodatkom parnog pogona sve su češći odabir naših klijenata. Provjerite zašto je to tako i uvjerite se i sami u neodoljivu moć koju para ima na vaš omiljeni obrok. Neka od sad svako vaše jelo ima okus kao da je pripremano u restoranu.

Jamčimo vam da ćete uz uređaje za kuhanje na paru kuhanje zavoljeti još više i uživati u isprobavanju naših recepata za pripremu obroka na pari! Isprobajte naše recepte, uvjerite se u zdravu i ukusnu moć parnog kuhanja.

Pogledajte našu ponudu i cijene parnih pećnica!

Priprema hrane na pari

 • Filter

  show blocks helper

  Cijena
  Cijena Filtrirajte proizvode unutar cjenovnog razreda

  Kategorije proizvoda
  Kategorije proizvoda Filtriranje proizvoda
  +

  Boja -

Prikazuje se jedan rezultat

Prikazuje se jedan rezultat