Sredstva za čišćenje

Želite uz nove uređaje koristiti i najkvalitetnija sredstva za čišćenje? Miele sredstva za pranje rublja, mirisi za sušilicu rublja, Miele sredstva za pranje posuđa i sredstva za održavanje uređaja. Miele je razvio sredstva za čišćenje koja savršeno odgovaraju njihovim strojevima.

Miele sredstva za čišćenje i Miele omekšivači savršeno upotpunjuju funkcije Miele perilica za rublje, perilica za suđe i sušilica. Kako bi strojevi Miele funkcionirali besprijekorno potrebno ih je redovito održavati. Sredstva za održavanje uređaja osmišljena su kako bi vaši Miele uređaji radili punim kapacitetom, postizali najbolje rezultate i imali dugi vijek trajanja.

Miele sredstva za pranje rublja

Sredstva za pranje rublja Miele omogućuju postizanje najvišeg stupnja čistoće i njege tekstilnih vlakana koristeći maksimalnu funkcionalnost Miele perilica za rublje i njihovih funkcija.

Sredstva za pranje rublja Miele:
Tekući deterdženti
Praškasti deterdženti
Kapsule za pranje
Miele kartuše

Prednosti:
CapDosing – jednostavno doziranje sredstva za pranje, omekšivača i aditiva
TwinDos – automatsko doziranje uz dvofazni sustav
Njega rublja – WoolCare (njega niti), ColorProtect(sjaj boja), UltraPhase – ActiveOxygen (aktivni kisik koji učinkovito uklanja mrlje)
UltraPhase – posebna razina higijene
Impregnacija – zaštita odjeće od kiše, vlage, nečistoće
Outdoor sredstvo – učinkovito čisti i štiti radnu odjeću
UltraWhite – higijensko dubinsko čišćenje bijelog rublja

Sredstva za čišćenje Miele – optimalna njega i održavanje vaših Miele kućanskih aparata!

Mirisi za sušilicu

Rublje koje je idealno osušeno iz sušilice koja ga ujedno i glača spremno je za nošenje ili ormar. Kako bi odjeća u ormaru ugodno mirisala u sušilicama koristite Miele mirise za sušilicu. Vaše će rublje predivno mirisati i biti mekano.

Mirisni umetak postavlja se u filtar – prilikom sušenja rublja ravnomjerno otpušta mirise koji se raspoređuju u bubnju. Vaša odjeća će i do četiri tjedna mirisati po mirisima za sušilicu. Mirisi za sušilicu Miele dodatno omekšavaju rublje u procesu sušenja.

Miele sredstva za pranje posuđa

Sredstva za pranje posuđa dodaju se u dozatore u perilici za suđe. Želite li da vaše staklene čaše i zdjele budu kristalno čiste u perilicu dodajte sjajilo za čaše. Želite li da vaša perilica radi svojim maksimalnim kapacitetom dodajte joj sol za regeneraciju.Set sredstava za čišćenje u sebi sadrži sve što perilici posuđa treba za optimalan rad i najbolje rezultate pranja i čišćenja vašeg keramičkog, metalnog i staklenog posuđa.

Mogućnosti:
QuickPowerWash – sredstvo za čišćenje koje je u potpunosti prilagođeno QuickPowerWash programu rada perilice za brzo i učinkovito čišćenje posuđa.
Njega stakla – visoki sjaj kod svakog ispiranja
Posebna receptura Miele sredstava za čišćenje – najbolji rezultati čišćenja i održavanja posuđa

Miele sredstva za čišćenje aparata

Želite li da vaši Miele kućanski uređaji rade punim kapacitetom i bez nepotrebnih kvarova redovito ih održavajte. Redovno održavanje olakšavaju vam Miele sredstva za čišćenje pećnica, ploča za kuhanje, sredstva za čišćenje i održavanje perilica za rublje i suđe, sredstva za održavanje aparata za kavu.

Sredstvo za čišćenje pećnice Miele – idealno sredstvo koje čisti i odmašćuje bez neugodnih mirisa. Njeguje i produljuje vijek trajanja Miele pećnica.

Tablete za čišćenje aparata za kavu – čišćenje svih spremnika i odvoda u aparatima osigurava pravilan rad i funkcioniranje aparata.

Sredstva za uklanjanje kamenca za perilice rublja i posuđa – redovitim čišćenjem kamenca onemogućuju se začepljenja i kvarovi uzrokovani kamencem.

Osim što prodajemo i servisiramo Miele uređaje, ovlašteni smo servis i vršimo stručno savjetovanje pri odabiru aparata marke Bora, Foster, Falmec, Novy.

Gospođa čisti pećnicu uz pomoć Miele sredstva za čišćenje

 • Filter

  show blocks helper

  Cijena
  Cijena Filtrirajte proizvode unutar cjenovnog razreda

  Kategorije proizvoda
  Kategorije proizvoda Filtriranje proizvoda
  +

  Boja -

Nije pronađen niti jedan proizvod koji bi odgovarao vašem izboru.