Servis kućanskih aparata

Servis kućanskih aparata kod ovlaštenog servisera u Zagrebu. Trebate popravak ili servis perilica rublja, sušilice rublja ili perilice posuđa proizvođača MIELE,BORA, GAGGENAU, FALMEC, FOSTER u Zagrebu? Posjetite nas na lokaciji i donesite uređaj kojemu je potrebna dijagnostika/popravak ili zamjena dijelova. Popravak kućanskih aparata nikada nije bio jednostavniji uz naš ovlašteni servis.

Brzina - nakon što nam donesete uređaj na popravak, znanjem i iskustvom ćemo vrijeme čekanja svesti na minimum.
Kvaliteta - dugogodišnja praksa i rad s kućanskim aparatima omogućili su nam vrhunsku kvalitetu popravaka i dijagnostike problema u radu kućanskih aparata.
Jednostavnost - dolaskom tehničara na Vašu adresu ili nas posjetite u prodavaonici i servisnom prostoru i napravit ćemo sve što je potrebno kako bi vaš uređaj ponovno radio punim kapacitetom.
Lokacija - nalazimo se u Zagrebu, dođite do nas iz bilo kojeg dijela grada brzo i jednostavno gradskim prijevozom ili osobnim automobilom!

Majstor za servis kućanskih aparata popravlja perilicu za suđe u Zagrebu

 

Miele servis kućanskih aparata - Zagreb - vaš ovlašteni partner u prodaji i popravcima vrhunskih kućanskih aparata

Miele ovlašteni servis - Zagreb - ponosni nositelji naziva prodavača i ovlaštenog servisnog mjesta za renomiranog svjetskog proizvođača kućanskih aparata.

Niste sigurni zašto koristiti usluge ovlaštenog servisa?
Samostalnim popravljanjem uređaja ili popravljanjem uređaja u neovlaštenom servisu gubite jamstvo koje uređaj posjeduje. Nakon otvaranja uređaja u servisu koji nije ovlašten za popravak više ne možete iskoristiti jamstveni list. On vam osigurava besplatan popravak ili zamjenu uređaja u određenom vremenskom periodu nakon kupnje istog.

Jamstvo vam više ne vrijedi? Ni u tom slučaju ne biste trebali koristiti usluge neovlaštenog servisa. Kućanski uređaji renomiranih svjetskih proizvođača su iznimno vrijedni. Korištenjem zamjenskih dijelova, alata i opreme koji nisu u potpunosti kompatibilni s uređajem može doći do popravka. No ne mogu vam garantirati potpuni radni kapacitet popravljenog uređaja.

Popravak kućanskih uređaja renomiranih svjetskih proizvođača: Miele, Bora, Falmec u našem prodajnom i servisnom prostoru u Zagrebu!

Prednosti ovlaštenog servisa:
Dijelovi - prilikom popravka Miele kućanskih uređaja koristimo originalne zamjenske dijelove istog proizvođača kako bi osigurali najvišu razinu kvalitete popravka i maksimalnu učinkovitost uređaja nakon popravka.
Kvaliteta - ovlašteni servis u popravcima Miele uređaja koristi alate i opremu renomiranih proizvođača i garantira kvalitetu popravka.
Jamstvo - ovlašteni servis uređaja Miele proizvođača nudi vam jamstvo na uređaje prilikom kupovine i popravka u određenom godišnjem periodu ovisno o kućanskom aparatu i vrsti popravka.

Kućanski uređaji Miele ovlašteni servis - Zagreb

Popravak perilice rublja
Tražili ste: perilica rublja ne grije vodu; popravak veš mašine; popravak perilica rublja Zagreb; veš mašina opere rublje no ono smrdi; gdje popraviti veš mašinu u Zagrebu?

Popravak perilice rublja je jako čest popravak u našem servisnom centru. Upravo su popravci perilica rublja najčešći popravci koji se svakodnevno dogovaraju.

Kvarovi na perilicama rublja se često ponavljaju, u nastavcima vam donosimo nekoliko najčešćih kvarova kako bi nam na jednostavniji način mogli objasniti što se događa s vašom perilicom prilikom dogovaranja popravka.

Voda u bubnju perilice se ne zagrijava

Postoji nekoliko kvarova koji su mogući u ovoj situaciji, to su kvar grijača, kvar termostata ili kvar na elektronici perilice rublja.

Perilica rublja uopće ne radi

Ako ju uopće ne možete pokrenuti velika je vjerojatnost da je pregorio osigurač i potrebno ga je zamijeniti.

Nema dotoka voda ali svjetlo na perilici rublja treperi

Filteri za dovod vode se često začepljuju. Potrebno je koristiti sredstva koja će učinkovito uklanjati kamenac.

Perilica nije namještena na program centrifugiranja no svejedno skače

Vrlo je vjerojatno kako je došlo do kvara na odvodnoj pumpi. Provjerit ćemo crijeva i dovod vode.

Nakon pranja u bubnju i dalje ima vode

I ovaj problem može biti vezan uz odvodnu pumpu. Ako prilikom postavljanja nije poštovana maksimalna visina za ispumpavanje potrebno ju je prilagoditi.

Popravak perilice rublja - cijena ovisi o vrsti kvara - kontaktirajte nas za detalje

Servis kućanskih aparata proizvođača Bora servis - Zagreb

Servis bijele tehnike

Lokacija: Zagreb - naš centar učinkovito rješava sve kvarove na bijeloj tehnici.

Tražili ste: popravak frižidera; ispod hladnjaka je lokva vode; hladnjak je počeo zamrzavati; frižider ne hladi...

Popravak hladnjaka i ostalih kućanskih aparata bijele tehnike je jedna od naših specijalnosti. Servis hladnjaka u našem servisnom centru u Zagrebu je pri vrhu liste popravaka koje vršimo svakodnevno.

Lokva vode ispod hladnjaka - što se događa?

U hladnjaku je došlo do problema s odvodom. Na zavojnicama isparivača se nakupio led. Ovo je jedan od najčešćih razloga stvaranja vode. Dijagnostikom ćemo utvrditi koji je problem doveo do curenja.

Žarulja u hladnjaku je prestala raditi - možete li ju promijeniti?

Ako vaš hladnjak ima struje moguće je da je došlo do pregorijevanja žaruljice u hladnjaku ili se pokvarila elektronika koja spaja mehanizam tipke za napajanje žarulje. Promijenit ćemo žarulju ili mehanizam i vaš hladnjak će opet biti osvijetljen.

Hladnjak je jako glasan odjednom

Ako hladnjak niste pomicali i odjednom samo stvara buku moguće je da je došlo do kvara na motoru. Ako se pokvario kompresor na hladnjaku morat ćemo napraviti nekoliko promjena dijelova i popravak kako bi hladnjak ponovno funkcionirao kako treba.

Popravci bijele tehnike - cijena ovisi o vrsti kvara - kontaktirajte nas za detalje

Kućanski aparati Falmec - servis uređaja u Zagrebu!

Servis perilice za posuđe

Tražili ste: suđerica ne pere dobro; perilica suđa smrdi; vrata na mašini za suđe se ne zatvaraju do kraja; suđerica je puna pjene…

Perilica za posuđe je uređaj koji se često kvari zbog kamenca, nekvalitetnih sredstava za čišćenje koji se stavljaju u nju ali i niza drugih tehničkih problema.

Prljavo posuđe

Vrlo vjerojatno su se začepili dovodi mlaznica, potrebno je provjeriti sve dovode vode i deterdženta i mlaznice kako bi dijagnosticirali kvar.

Vrata popuštaju

Problem može biti u gumi ili samom mehanizmu vrata. Provjerit ćemo što se dogodilo i napraviti potreban servis kako bi vaša perilica posuđa bila sigurna za rad kao prije.

Neugodan miris

Perilice koje imaju donji grijač često stvaraju neugodne mirise. Redovitim čišćenjem perilice spriječit ćete stvaranje neugodnih mirisa koje uzrokuju ostatci hrane u perilici.

Slojevi nečistoće u perilici

Dovod vode koji nema kvalitetnu filtraciju propušta nečistoće u vodi kada ju pušta u perilicu. Ugradnjom kvalitetnijeg filtera spriječit će se dovod nečistoća iz vode u perilicu.

Voda na dnu perilice

Provjerit ćemo filter i odvod vode kako bi ustanovili zašto je došlo do nakupljanja vode u perilici posuđa nakon pranja.

Popravci perilica za suđe - cijena ovisi o vrsti kvara - kontaktirajte nas za detalje

Popravak možete naručiti telefonski na broj +385 1 2300 727 ili putem online obrasca.