Gaggenau

Razlika je…

U svakoj fazi proizvodnje naših uređaja, naši stručni djelatnici pregledavaju njihov rad rukama i okom, tražeći nesavršenosti.
Ova stalna kontrola kvalitete štiti izniman ugled izgrađen ručno, od 1683. godine.

Pećnice

Aparati za kavu

Ploče za kuhanje

Nape

Hladnjaci

Hladnjaci za vina

Perilice posuđa

Perilice rublja

Luksuzna kuhinja savršeno je mjesto za uživanje u finoj hrani i vinu s prijateljima, pa zašto ne stvoriti prostor iz snova? S Gaggenauovim širokim izborom prekrasnih uređaja za sve vrste kuhinja možemo vam pomoći da to ostvarite!

O nama

Elektro mehanika Kovačić d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, mjesto je za sve vaše potrebe za luksuznim uređajima u Hrvatskoj! Od hladnjaka do pećnice ili perilice, pokrivamo vas našim širokim asortimanom proizvoda i usluga koje sigurno ne samo da ispunjavaju, već i nadmašuju očekivanja.

Zašto Gaggenau?

Gaggenau kuhinja je savršeno mjesto za ljude da se okupe, razgovaraju, smiju se i uživaju u vremenu provedenom zajedno.

Kuhinja Gaggenau je više od kolekcije uređaja: ona je iskustvo koje poboljšava vaš život. Svaki uređaj u kolekciji razvijen je s vama na umu, stoga odaberite ono što najbolje odgovara vašem životnom stilu – ili jednostavno vjerujte našoj stručnosti!

Gaggenau uređaji poznati su po svojoj izdržljivosti, učinkovitosti i minimalističkom dizajnu. Imaju reputaciju jedne od najmanje servisiranih luksuznih marki zbog korištenja visokokvalitetnih materijala koji pružaju iznimnu funkcionalnost u svakom detalju.

Zašto ulagati u visokokvalitetne uređaje?

Ulaganje u visokokvalitetne uređaje znači ulaganje u svoj dom. Najnovija tehnologija korištena u Gaggenau proizvodima ne samo da će osigurati maksimalnu učinkovitost već i maksimalnu udobnost, sve uz nisku potrošnju energije! Možete biti sigurni da ulažete u uređaje koji će trajati.

Naša ponuda Gaggenau uređaja:

Gaggenau pećnice

Pećnica je moćan alat koji može poboljšati ili pokvariti vaše iskustvo kuhanja. Uz toliko različitih modela koje možete birati, važno je da pronađete najbolji za sve te potrebe - bilo da se radi o profesionalnim ili privatnim kuhinjama.

Sa serijom 400 dobivate elegantan i moderan dizajn s intuitivnom upravljačkom pločom. Vrata bez ručke otvaraju se do 180 stupnjeva što olakšava pečenje, dok okretni gumbi od nehrđajućeg čelika omogućuju brz pristup vašem zaslonu osjetljivom na dodir!

S elegantnim dizajnom, pećnice serije 200 izvrstan su izbor za one koji žele maksimalno iskoristiti prostor u svojoj kućnoj kuhinji. Širina od 60 cm znači da može stati gotovo bilo gdje, a da ne zauzima previše prostora ili žrtvuje snagu kao što bi to mogli učiniti neki veći modeli! Ovaj model ima jednu stvar koja ovu liniju čini jedinstvenom: svoju staklenu prednju stranu koja daje dodatnu vidljivost tijekom kuhanja - što je neophodno ne samo kada pokušavate kuhati hranu već i nadzirati sve ostalo što se tamo događa.

Gaggenau pećnice izvrstan su način da poboljšate svoje svakodnevno iskustvo kuhanja!

Gaggenau aparati za kavu

Gaggenau aparati za kavu jedni su od najboljih u industriji. Serija 400 i 200 potpuno automatskih aparata za espresso omogućuje vam brzo stvaranje pića prema individualnim željama vaših gostiju. Ovo su kuhinjski uređaji koji se neprimjetno uklapaju u naše kombinacije pećnica pružajući moderno savršenstvo!

Gaggenau ploče za kuhanje

Ploče za kuhanje Gaggenau dizajnirane su kako bi korisnicima pružile prilagođeni radni prostor u kojem mogu lako izvesti svoju specifičnu tehniku kuhanja. Serija 200 nudi elegantnu varijantu manjeg opsega, dok je serija 400 prostranija s većim površinama za brzu distribuciju topline i povećane sigurnosne značajke kao što su kontrole temperature na svim stranama tako da ne morate brinuti o bilo kakvom rasplamsavanju ili opeklinama. 

Dostupan je niz ploča za kuhanje koje odgovaraju vašim kuhinjskim potrebama. Neki, poput Gaggenau indukcijskog plamenika sa svojim elegantnim dizajnom i brzim vremenom zagrijavanja omogućit će vam da svu tu kreativnost usmjerite u pripremu ukusne hrane!

Gaggenau kuhinjske nape

Gaggenau kuhinjske nape osiguravaju protok svježeg zraka tijekom kuhanja. Moderan dizajn prostora znači da je dobra ventilacija neophodna za stvaranje ugodnog okruženja za sve članove vaše obitelji, a ne samo za one koji pripremaju hranu na licu mjesta!

Gaggenau hladnjaci

S raznim opcijama za odabir, Gaggenau hladnjaci savršeni su za svaki dom. Od modela hladnjaka s francuskim vratima koji pružaju dovoljno prostora i jednostavan pristup odjeljku zamrzivača na vašoj radnoj površini ili sveobuhvatne kombinirane jedinice sa svestranim značajkama kao što su ledomat i hladnjak za vino - tu je nešto za svakoga.

Gaggenau hladnjaci za vino

Gaggenauovi vinski ormari savršeno su rješenje ako tražite kvalitetno skladištenje i okruženje koje će lijepo prezentirati vaša vina. Uz razne opcije koje su dostupne, postoji mogućnost uklapanja u bilo koji dom ili uredski dekor!

Gaggenau perilice posuđa

Gaggenau perilice posuđa najbolje su u svojoj klasi kada je u pitanju pranje posuđa.  S mnoštvom inovativnih značajki, uključujući Zeolite tehnologiju za poboljšano sušenje i glatke vodilice kako bi vaše stakleno posuđe bilo sigurno od ogrebotina. 

Ove perilice suđa nježne su prema vašem posuđu, čašama i loncima. Sa serijom 400 možete biti sigurni da će očistiti svaki dio sa Zeolitom tehnologijom za poboljšane mogućnosti sušenja! Birajte između različitih značajki kao što su glatke tračnice izrađene od silikonskog materijala koje drže sve na sigurnom, a istovremeno pruža ju prijanjanje kada je to potrebno.

Kupujte Gaggenau aparate u EMK.hr!

Kada je u pitanju vrhunska njemačka kvaliteta, Gaggenau je ime koje tražite. Smještena u Zagrebu, tvrtka Elektro mehanika Kovačić d.o.o. zadužena je za prodaju, održavanje i servis kućanskih aparata te savjetovanje pri kupnji.

Nudimo opsežan izbor vrhunske njemačke kvalitete s modernim značajkama i inovativnim dizajnom koji su napravljeni kako za skromne domaćine tako i za one ekstravagantne. Ako nešto na našoj web stranici nije ono što tražite, nazovite nas ili pošaljite upit.