Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

Plaćanje gotovinom: Plaćanje po predračunu uplatom na žiro račun ili plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja.

Plaćanje kreditnim karticama:   Plaćanje izravno putem interneta, korištenjem najmodernijeg servisa za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Diners.

Diners Club InternationalVisaMasterCard

Maestro

Discover

Dinacard

Mastercard® Identity Check™

Visa Secure

 

 

JEDNOKRATNO:
Debitnim karicama, kreditnim karticama.

OBROČNO:
Kreditnim karticama VISA Premium do 12 rata.
Kreditnim karticama Diners jednokratno.
Mestro PBZ i Visa PBZ do 12 rata.
ZABA Visa i ZABA Maestro do 12 rata (molimo poslati upit za ovaj način plaćanja).

Plaćanje gotovinom: Plaćanje gotovinom u poslovnici ili na Vašem kućnom pragu.

Plaćanje kreditnim karticama:   Plaćanje izravno putem POS aparata u poslovnici ili Vašem kućnom pragu

Diners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscover

 

 

JEDNOKRATNO:
Debitnim karicama, kreditnim karticama.

OBROČNO:
Svim kreditnim karticama, debitnim karticama Zagrebačke banke, Privredne banke, Erste banke i Addiko banke.

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

Mastercard® Identity Check™

Visa Secure

WSpay - Web Secure Payment Gateway

 

Izjava o korištenju WSPay usluge

EMK (Elektro mehanika Kovačić) Web Shop koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

WSpay - Web Secure Payment Gateway

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Registracija

Kako bi obavili kupnju na web shopu, registracija nije obavezna. Potrebno je samo u prvom koraku checkout procesa ostaviti važeću e-mail adresu (ona kojoj imate omogućen pristup) kako bi Vam nakon unosa podataka potrebnih za obavljanje dostave bilo moguće poslati potvrdu narudžbe.

Ako ne želite svaki puta tijekom kupnje unositi adresu dostave te informacije o sredstvu plaćanja, preporuča se brza registracija. Potrebno je samo jednom unijeti važeću e-mail adresu, osobne podatke (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, broj telefona) te lozinku pomoću koje se pristupa korisničkom računu. Ona može biti proizvoljan niz znakova – što je duža, otpornija je na hakersko probijanje. Ako ste bez ideja, na web stranici Password generator možete dobiti generiranu lozinku.

Nakon unosa traženih podataka, registraciju je potrebno potvrditi klikom na polje “Registracija”. Kreirani korisnički račun ostaje registriran u sustavu, a pristupa mu se kombinacijom korisničkog imena i lozinke na stranici “Prijava”.

U slučaju da ste zaboravili lozinku, na istoj stranici trebate kliknuti na “Zaboravljena lozinka?”. Dolazite do stranice na kojoj možete ostaviti svoju e-mail adresu s kojom ste se registrirali na web shopu, a na koju vam onda sustav automatski pošalje link pomoću kojeg ćete resetirati lozinku i dobiti novu.  Nju možete kasnije sami promijeti u postavkama računa budući da automatski kreirane lozinke nisu lako ‘pamtljive’ (ili samo kliknite na DA kada vas preglednik pita da upamti unešenu lozinku da je ne morate svaki puta unositi kod prijave).

Ukratko, nakon kreiranja računa, za svaku daljnju kupnju potrebna je samo prijava s korisničkim imenom i lozinkom.

Uvjeti dostave i isporuke

Dostava se vrši kurirskom službom na kućnu adresu do ulaza u stambeni objekt.
Nemamo opciju terminske isporuke.
Rok isporuke se definira nakon obavljene naružbe.

Uvjeti povrata i reklamacije

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom na info@emk.hr ili putem kontakt forme na stranici https://emk.hr.

Poslat ćemo Vam potvrdu primitka reklamacije i, temeljem Vašeg opisa reklamacije, informaciju o tome:

– može li se proizvod zamjeniti za novi,
– može li se za proizvod vratiti novac,
– ili da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis.

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća na naše skladište. Kada proizvod stigne na skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 2-3 radna dana, a najkasnije nakon 15 radnih dana. U suprotnom nas kontaktirajte e-mailom na info@emk.hr ili putem kontakt forme na stranici https://emk.hr.

U slučaju da je proizvod potrebno poslati u ovlašteni servis, poslat ćemo Vam sve podatke  ovlaštenog servisa.

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Ukoliko oštećenje utvrdite nakon otvaranja pošiljke, sačuvajte originalnu ambalažu (kao dokaz da oštećenje nije bilo vidljivo prilikom preuzimanja). Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i obradili reklamaciju.

UVJETI KUPOVINE

Sve cijene su informativnog karaktera i podložne su promjenama, a iskazane su za plaćanje u eurima i uključuju PDV.
Trudimo se dati što bolji i točniji opis i sliku. Unatoč tome, ne možemo garantirati da su svi navedeni podaci i slike u potpunosti točni. Ne odgovaramo za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda, greške prilikom štampanja te promjene cijena.